Ga naar de inhoud

Auto chippen precies naar wens! | Chiptuning Heerenveen

chip tuning specialisme

Een auto chippen doet u relatief voordelig bij ons in Heerenveen (Friesland). Chiptuning kent de laatste jaren dan ook een sterke opmars. Dit is niet vreemd omdat het mogelijk is om veel prestatiewinst met het chiptunen van auto’s te behalen. De fabrieksinstellingen van auto’s als ze uit de fabriek komen zijn vaak niet optimaal. Zo is meestal de software op de computers (ECU) van de auto’s ver binnen de belastbaarheid van de motors geschreven. Dit heeft onder andere te maken met verschillende regelgevingen in de EU. Hierdoor gaan autofabrikanten vaak aan de (te) veilige kant zitten.

Chippen van auto – betere prestaties

Chiptuning Heerenveen stelt de motor beter af en past de parameters aan van de software binnen de toleranties. Hierdoor krijgt uw auto vaak meer koppel en vermogen. Wij doen dit veilig en professioneel, zonder nadelige gevolgen voor de motor. 

Wilt u weten wat de prestatiewinst van uw auto is? Kijk dan onderaan deze pagina en zie direct de mogelijke resultaten.

Uw auto naar wens laten chippen

Voordat wij uw auto chippen, bespreken wij uw wensen. Wilt u sneller optrekken, meer topsnelheid of proberen het brandstofverbruik naar beneden te brengen? Dit bepaalt de keuzes die wij maken.

Ook dient de staat van de motor goed in beeld te komen. Is er slijtage? Of zijn er gebreken aan de motor? Dan bepaalt dit onze aanpak.

Neem contact op

Chiptuning Heerenveen heeft een goed toegeruste garage met originele apparatuur. Onze ruime ervaring stelt ons in staat vele auto’s te chiptunen. Neem contact op en maak eenvoudig een afspraak.