Ga naar de inhoud

Onze diensten

Chiptuning

Vanuit de fabriek zijn de ECU’s ver binnen de toleranties van de motor afgesteld. Er is dus ruimte om verder te optimaliseren zonder de motor te beschadigen. Kortom: meer vermogen en een beter brandstofverbruik.

EGR uitschakelen

De EGR klep zorgt vaak voor veel problemen. Door de software aan te passen is de EGR klep niet meer nodig en zorgt deze niet meer voor storingen en dure reparaties.

Roetfilter uitschakelen

Het roetfilter zorgt voor een hoop storingen en problemen. Het repareren of vervangen van het roetfilter is erg prijzig. Wij kunnen het roetfilter uitschakelen zodat je veel kosten kunt besparen.

Adblue uitschakelen

Steeds meer dieselmotoren gebruiken AdBlue om hun NOx-uitstoot te beperken. Deze mengeling van water en ureum werkt erg goed, maar moet regelmatig worden bijgevuld. Het AdBlue systeem zorgt vaak ook voor storingen en problemen. Uitschakelen is goedkoper dan vervangen. Hierna hoef je ook niet meer bij te vullen wat geld bespaard.

Start/stop uitschakelen

Een stop- startsysteem schakelt de motor van de auto uit als je stil staat. Bijvoorbeeld voor een stoplicht, ook kan het de motor uitschakelen op momenten dat dit niet wenselijk is. Daarnaast heeft de startmotor er ook onder te lijden. Wij kunnen deze functie voor je uitschakelen waardoor je extra kosten bespaart.

Check de voordelen voor jou!