Ga naar de inhoud

Auto tunen | Profiteer van tuning op maat

chip tuning specialisme

Auto tunen laat u eenvoudig uitvoeren door Chiptuning Heerenveen. Door het tunen van uw auto kunt u verschillende prestaties verbeteren. Of u uw auto nu sneller wilt laten optrekken, meer topsnelheid wilt of wilt bekijken of er mogelijkheden zijn tot minder brandstofverbruik. Wat uw wensen ook zijn, Chiptuning Heerenveen neemt de opdracht graag aan.

Uw auto tunen met chiptuning

De meeste moderne motoren zijn uitgerust met een computer (ECU). De software in deze computer regelt vele zaken, zoals: het inspuiten van de brandstof, de turbodruk en het ontstekingstijdstip. Auto tunen gebeurt tegenwoordig daarom veelal door software aanpassingen.

Als een auto de fabriek uitkomt is de software vaak niet optimaal ingesteld. Onze chiptuning diensten kunnen hier verbetering in brengen. Door aanpassingen te doen wordt de motor beter gemanaged. Hierbij wordt altijd binnen de belastbaarheid (toleranties) van de motor gewerkt. Uw auto kan merkbaar meer koppel en vermogen krijgen. Ook gaat uw auto in sommige gevallen zuiniger rijden. 

Rijplezier en comfort

U ervaart meer rijplezier en comfort. De auto reageert beter op gaspedaalbewegingen en de motor is levendiger. Lees onze klantervaringen om meer te weten te komen over onze aanpak of informeer naar de mogelijkheden.

Een motordiagnose is een goede start

Het tunen van uw auto is bij ons in goede handen. Een motordiagnose biedt vaak een goed startpunt om te kijken wat de staat van de motor is. Eventuele gebreken en slijtage komen hierbij het licht. Hierdoor kunnen wij optimaal maatwerk leveren bij het chiptunen en aansluiten bij de mogelijkheden van de auto.Bent u geïnteresseerd geraakt in onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op, en maak eenvoudig een afspraak.