Ga naar de inhoud

Camper tuning | Professionele service

Wil je door een effectieve camper tuning betere motorprestaties? Chiptuning Heerenveen doet dit voordelig door het aanpassen van de Electronic Control Unit (ECU) van je camper. Een camper komt veelal uit de fabriek met instellingen die ver binnen de toleranties van de campermotor zijn geschreven. Hierdoor is met onze aanpassingen veel prestatiewinst te behalen zonder dat de motor van de camper schade oploopt.

Na een (chip)tuning van je camper beweeg je je gemakkelijker en comfortabeler door het verkeer. Ideaal wanneer je lange reizen en rondtochten wilt gaan ondernemen.

Tuning camper; Fiat Ducato en VW T3 t/m T6

Bekijk onze homepage om te kijken of wij je camper kunnen (chip) tunen. Veel voorkomende campers die wij tunen zijn de Fiat Ducato en de VW T3, T4, T5 en T6. Wij kunnen hierbij mooie prestaties behalen, zoals het verhogen van het vermogen en de koppel. Jarenlang vakmanschap gaan hierbij hand in hand met het gebruiken van de nieuwste originele chiptuning benodigdheden. Waardoor wij optimale tuning service bieden.

Neem eenvoudig contact op, wij staan je graag te woord!

Ervaringen – Helder inzicht en uitstekende service

Wij krijgen veel positieve klantenreviews na onze camper chiptuning service. Dit komt omdat wij veel waarde hechten aan het kiezen van de juiste aanpak. Wij stemmen zo de tuning perfect af op de staat van de campermotor, wij houden dus rekening met eventuele slijtage. Daarnaast bepalen je wensen uiteraard welke aanpak wij kiezen. Zo komen we samen tot mooie prestatiewinst.

Redenen om camper te (chip) tunen

Wij horen twee belangrijke redenen om campers te laten tunen:

  • Verbeterde prestaties: De prestaties verbeteren, onder andere de snelheid wordt verhoogd en de wegligging wordt verbeterd.
  • Verhoogde waarde: Door tuning kan de waarde van de camper worden verhoogd. Handig mocht je de camper op een later tijdstip weer willen verkopen.