Meteen naar de inhoud

Chiptuning benzine met en zonder turbo

Wilt u uw benzine auto laten chiptunen? Chiptuning Heerenveen biedt uitkomst. Wij hebben ruime ervaring in de chiptuning van benzinemotoren zowel met als zonder turbo. Onze werkplaats in Heerenveen (Friesland) is uitgerust met alle apparatuur voor de beste chiptuning. 

Aanpak bij benzine chiptuning

Bij benzine chiptuning kijken wij eerst naar uw wensen. Op basis hiervan kiezen wij onze aanpak. Hierbij kijken wij ook goed naar de staat van de motor om te bepalen wat mogelijk is bij de chiptuning. Voertuigen met een benzinemotor kunnen slijtage aan de bougies, bobines, luchtmassameter, turbo of aan andere onderdelen hebben. Een correct onderhouden auto is van belang voor wij kunnen gaan tunen.

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan direct contact op!

Prestatiewinst

Veel motoren hebben nu een computer (ECU) die verschillende zaken regelt, zoals de brandstoftoevoer, de turbodruk en het ontstekingsmoment. Als een auto uit de fabriek komt zijn de instellingen vaak ver binnen de belastbaarheid geschreven. Met chiptuning verbeteren wij dit om uw motor levendiger te maken en beter te laten reageren op gaspedaalbewegingen.

Hieronder geven wij aan welke prestatiewinst uw auto mogelijk krijgt door chiptuning van de benzinemotor:

  • Een vermogenswinst tot meer dan 25%
  • Extra trekkracht tot meer dan 30%
  • Een vlottere auto en een soepelere motor
  • Tot 6% besparing op uw brandstofkosten