Ga naar de inhoud

Chiptuning benzine met en zonder turbo

Wil je je benzine auto of camper laten chiptunen? Chiptuning Heerenveen biedt uitkomst. Wij hebben ruime ervaring in de chiptuning van benzinemotoren zowel met als zonder turbo. Onze werkplaats in Heerenveen (Friesland) is uitgerust met alle apparatuur voor de beste chiptuning. Wij bieden chiptuning aan benzine auto’s van alle automerken, en ook hybride aangedreven auto’s zijn bij ons aan het juiste adres! 

Aanpak bij benzine chiptuning

Bij benzine chiptuning kijken wij eerst naar je wensen. Op basis hiervan kiezen wij onze aanpak. Hierbij kijken wij ook goed naar de staat van de motor om te bepalen wat mogelijk is bij de chiptuning. Auto’s en campers met een benzinemotor kunnen slijtage aan de bougies, bobines, luchtmassameter, turbo of aan andere onderdelen hebben. Een correct onderhouden auto is van belang voor wij kunnen gaan tunen.

Offerte aanvragen

Wil je direct een offerte aanvragen? Neem dan direct contact op!

Prestatiewinst

Veel motoren hebben nu een computer (ECU) die verschillende zaken regelt, zoals de brandstoftoevoer, de turbodruk en het ontstekingsmoment. Als een auto uit de fabriek komt zijn de instellingen, door verschillende en wisselende nationale regelgevingen, vaak ver binnen de belastbaarheid geschreven. Met chiptuning verbeteren wij dit om uw motor levendiger te maken en beter te laten reageren op gaspedaalbewegingen.

Hieronder zie je welke prestatiewinst je auto behaalt door chiptuning van de benzinemotor:

  • Een vermogenswinst tot meer dan 25%
  • Extra trekkracht tot meer dan 30%
  • Een vlottere auto en een soepelere motor
  • Tot 6% besparing op je brandstofkosten