Meteen naar de inhoud

Chiptuning Drachten

Bent u op zoek naar een goede chiptuning service in de buurt van Drachten? Onze garage in Heerenveen biedt chiptuning voor veel auto’s en campers van klanten uit Drachten en omstreken. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en op maat gesneden tuning.

In de werkplaats maken wij gebruik van originele apparatuur en software om auto’s naar betere prestaties te brengen. Uw auto chiptunen wij voor een scherpe prijs. Als u volledig inzicht wilt hebben in de kosten, sturen wij u graag een offerte op maat.

Voor de chiptuning, kijken we eerst naar de wensen van de klant uit Drachten. Wij checken uw automotor desgewenst op eventuele gebreken en slijtage. Hiermee houden we rekening bij het bepalen van de aanpak. Om meer te weten te komen over onze service, kunt u de ervaringen van onze klanten lezen.

Prestatiewinst door tuning

Chiptuning levert vaak een behoorlijke prestatiewinst op. De fabrieksinstellingen zijn in veel gevallen niet optimaal. Door software van de Electronic Control Unit aan te passen, verbeteren wij de prestaties van uw auto of camper. Hierdoor kunt u sneller optrekken en een hogere topsnelheid halen, dit zorgt voor meer rijplezier en comfort. Soms leidt chiptuning ook tot een lager brandstofverbruik.

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke prestatiewinst:

  • Tot meer dan 25% aan vermogenswinst
  • Tot meer dan 30% extra trekkracht
  • Een vlottere auto met een soepelere motor
  • Tot 6% besparing op uw brandstofkosten

De auto’s uit Drachten die wij chiptuning bieden

Op onze homepage vindt u een actueel overzicht van de merken en uitvoeringen die wij kunnen tunen. Als uw type auto niet verschijnt, neem dan toch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Vaak kunnen wij wel iets betekenen. Wij helpen u graag!