Ga naar de inhoud

Chiptuning Drachten

Ben je op zoek naar een goede chiptuning service in de buurt van Drachten? Onze garage in Heerenveen biedt chiptuning voor veel auto’s en campers van klanten uit Drachten en omstreken. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en op maat gesneden tuning.

Voor de chiptuning, kijken we eerst naar jouw wensen. Wil je meer vermogen, juist meer trekkracht of wellicht een lager brandstofverbruik? Belangrijke zaken waar we rekening mee kunnen houden. Wij checken daarnaast je automotor desgewenst op eventuele gebreken en slijtage. Hiermee houden we rekening bij het bepalen van de aanpak. Om meer te weten te komen over onze service, kun je de ervaringen van onze klanten lezen.

Offerte op maat

In de werkplaats maken wij gebruik van originele apparatuur en software om auto’s naar betere prestaties te brengen. Je auto chiptunen wij voor een scherpe prijs. Als je volledig inzicht wilt hebben in de kosten, sturen wij je graag een offerte op maat.

Prestatiewinst door tuning

Chiptuning levert vaak een behoorlijke prestatiewinst van moderne auto- en campermotoren op. De fabrieksinstellingen zijn, door van elkaar afwijkende nationale regelgevingen, in veel gevallen niet optimaal. Door software van de Electronic Control Unit (ECU) aan te passen, verbeteren wij de prestaties van uw auto of camper. Hierdoor kun je sneller optrekken en een hogere topsnelheid halen, dit zorgt voor meer rijplezier en comfort. Soms leidt chiptuning ook tot een lager brandstofverbruik.

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijke prestatiewinst:

  • Tot meer dan 25% aan vermogenswinst
  • Tot meer dan 30% extra trekkracht
  • Een vlottere auto met een soepelere motor
  • Tot 6% besparing op je brandstofkosten

De auto’s en campers uit Drachten die wij chiptuning bieden

Op onze homepage vind je een actueel overzicht van de merken en uitvoeringen die wij kunnen tunen. Als je type auto niet verschijnt, neem dan toch gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Vaak kunnen wij wel iets betekenen. Wij helpen je graag!