Ga naar de inhoud

Chiptuning Drenthe | Maak kennis met onze optimale tuning

Zoekt u chiptuning in Drenthe? Denk dan aan ons. Vanuit Heerenveen bieden wij aan veel klanten uit de provincie Drenthe chiptuning. Wij staan voor u klaar met op maat gesneden advies en tuning. In onze werkplaats werken wij met de nieuwste originele apparatuur om auto’s optimaal te tunen. 

Chiptuning klanten uit Drenthe: service op maat

Wij brengen eerst de chiptuning wensen van onze klanten uit Drenthe en de staat van de motor goed in kaart. Een diagnose biedt uitkomst. Eventuele gebreken en slijtage komen hierbij snel aan het licht. Wij houden hier rekening mee bij het bepalen van onze aanpak.

In veel gevallen kan er door middel van chiptuning veel prestatiewinst worden behaald. De fabrieksinstellingen van de Electronic Control Unit (ECU) zijn vaak niet optimaal, dit kunnen wij met software-aanpassingen verbeteren. Hierdoor trekt uw auto sneller op en haalt deze een hogere topsnelheid. Ook heeft u meer comfort en rijplezier en daalt soms het brandstofverbruik.

 

EGR, AdBlue, motor diagnose en start-stop systeem 

Kijk op onze dienstenpagina voor ons complete aanbod voor klanten uit Drenthe. Wij kunnen een breed scala aan foutcodes en storingen verhelpen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.