Ga naar de inhoud

Chiptuning Flevoland | Chiptuning Heerenveen voor het beste resultaat

Zoekt u goede chiptuning in Flevoland? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Vanuit Heerenveen bieden wij  vakkundige chiptuning aan onze klanten. Wij zijn hierdoor al vele klanten uit Flevoland van dienst geweest. 

Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur, waarmee wij goed de staat van uw auto in kaart brengen. Op basis van de staat van uw auto en uw wensen kijken wij vervolgens hoe wij uw auto het beste naar  betere prestaties kunnen chiptunen. Een diagnose biedt ons goed inzicht in de actuele trekkracht en het vermogen van uw auto. Hierbij komen ook eventuele gebreken en slijtage aan het licht zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Voor chiptuning in Flevoland zijn wij een uitstekende keuze.

Chiptuning in Flevoland: wat houdt chiptuning precies in?

Bij chiptunen passen wij de software van de computer (ECU) van uw motor aan. Bijna alle motoren zijn tegenwoordig uitgerust met een dergelijke computer. Deze computer regelt zaken als het inspuiten van de brandstof, de turbodruk en het ontstekingsmoment. Vaak is de computer wanneer deze uit de fabriek komt niet optimaal ingesteld. Hierdoor kan veel prestatiewinst behaald worden.

Bij het chiptunen van de auto’s van onze klanten uit Flevoland, optimaliseren wij de afstellingen. Uw motor trekt hierdoor mogelijk sneller op en u haalt een hogere topsnelheid. Hierdoor beweegt u eenvoudiger in het verkeer. In sommige gevallen neemt ook het brandstofverbruik af. Veel gehoorde opmerkingen van klanten is dat het rijplezier en het comfort toeneemt.

Welke types auto’s komen in aanmerking?

Wij leveren chiptuning in Flevoland aan vele verschillende uitvoeringen auto’s. Of u nu een BMW, Audi, Volkswagen of Mercedes wilt tunen, bij ons kan het! Bent u geïnteresseerd naar onze dienstverlening? Neem dan contact op!