Ga naar de inhoud

Chiptuning Friesland

Bent u op zoek naar professionele chiptuning voor uw auto, bedrijfsauto of camper in Friesland? Breng eens een bezoek aan de werkplaats van Chiptuning Heerenveen. Al jarenlang bedienen wij tevreden klanten uit met name de provincies Friesland, Groningen, Drenthe Overijssel en Flevoland. Wij werken met moderne apparatuur en software om de staat van uw voertuig in kaart te brengen en de best mogelijke chiptuningservice te bieden.

Woont u dichter in de buurt van Kollum? Dan bevelen wij Chiptuning Noord van harte aan! Met deze gerenommeerde chiptuner onderhouden wij goede banden. Bekijk op onze homepage wat de mogelijke vermogens- en koppel-winst voor uw voertuig is. Ook als u uw trekauto voor een caravan wilt chiptunen, zijn wij de perfecte keuze voor een comfortabele en ontspannen vakantie.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Onze chiptuningaanpak is helder. We houden rekening met eventuele gebreken en slijtage in onze aanpak. Voor chiptuning in Friesland bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze chiptuningservice? Lees de ervaringen van tevreden klanten.

Chiptuning in Friesland: ECU naar wens aangepast

Chiptuning is het aanpassen van de software van de Electronic Control Unit (ECU) van uw motor. Bijna alle moderne motoren hebben zo’n computer die het inspuiten van brandstof, de turbodruk en het ontstekingsmoment regelt. De fabrieksinstellingen zijn vaak niet optimaal, dus door aanpassingen kan er veel prestatiewinst worden behaald. Met chiptuning kan uw voertuig mogelijk sneller optrekken en een hogere topsnelheid halen, wat het rijden in het verkeer gemakkelijker maakt. In sommige gevallen kan het brandstofverbruik ook afnemen. Veel klanten ervaren meer rijplezier en comfort.

DSG tuning, Auto diagnose, EGR, AdBlue en meer

Naast chiptuning bieden wij ook andere tuningdiensten, zoals DSG-tuning en hulp bij problemen met de EGR-klep, Adblue en de NOx-sensor. We zijn ook experts in het uitlezen en verhelpen van foutcodes van uw auto of camper. Met ons brede scala aan professionele diensten zijn wij uw perfecte partner voor auto onderhoud en tuning in Friesland.