Ga naar de inhoud

Chiptuning Gorredijk

Bent u op zoek naar professionele chiptuning voor uw auto of camper in de buurt van Gorredijk? Overweeg dan onze chiptuning service in Heerenveen! Met onze jarenlange ervaring en het gebruik van de nieuwste originele apparatuur en software kunnen wij uw auto of camper chiptunen voor betere prestaties. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Aanpassen Electronic Control Unit

We optimaliseren de Electronic Control Unit (ECU) om de prestaties van de auto te verbeteren. De software van de ECU’s wordt doorgaans geleverd met fabrieksinstellingen die, vanwege de veranderende Europese regelgeving, vaak ver onder hun belastbaarheid worden ingesteld. We maken gebruik van deze optimalisatieruimte om meer vermogen en koppel te verkrijgen en in sommige gevallen het brandstofverbruik te verminderen.

Inzicht in prestatiewinst koppel en vermogen

Via onze homepage kunt u onze rekentool gebruiken om direct inzicht te krijgen in de toename van het vermogen en koppel dat voor uw auto of camper kan worden bereikt. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Naast chiptuning ook EGR, AdBlue, DSG, NOx-sensor en autodiagnose service voor klanten uit Gorredijk

Naast chiptuning bieden wij ook andere diensten aan, zoals EGR, AdBlue, DSG, NOx-sensor en auto diagnose. Als u storingen of foutcodes heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen. Bekijk onze dienstenpagina voor een actueel overzicht. We helpen klanten uit Gorredijk en omstreken graag snel en tegen een gunstige prijs weer veilig de weg op te gaan!