Ga naar de inhoud

Chiptuning Sneek

Zoekt u chiptuning in de buurt van Sneek? Vanuit onze werkplaats in Heerenveen bieden wij professionele chiptuning voor auto’s en campers. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs voor maatwerk advies en tuning. Ons bedrijf maakt momenteel een groei door mede omdat wij vele positieve klantervaringen hebben. Dit komt mede doordat wij alleen gebruik maken van nieuwe originele apparatuur en software. Vele tevreden klanten uit Sneek en omgeving gingen u al voor!

Direct een offerte op maat

Wilt u inzicht in de kosten van het chiptunen van uw auto? Dan stellen wij graag een offerte voor u op.

Chiptuning klanten uit Sneek – uw wensen staan centraal

Wij kijken altijd eerst naar de chiptuning wensen van onze klanten uit Sneek. Wij kijken hierbij ook naar de staat van de motor. Wij houden rekening met eventuele gebreken en/of slijtage.

Vaak is het met chiptuning een flinke prestatiewinst te halen. In veel gevallen zijn de fabrieksinstellingen namelijk niet optimaal. Door aanpassingen aan de motormanagementsoftware (ECU) verbeteren wij dit. Hierdoor trekt uw auto sneller op en haalt deze een hogere topsnelheid. Zo heeft u meer rijplezier en rijcomfort.

Onze service: EGR, Adblue, auto diagnose en meer

Naast chiptuning hebben wij meer diensten in huis, zoals DSG tuning en het uitschakelen van de EGR klep, Adblue en de NOx-sensor. Wij hebben als auto diagnose specialist ook kennis van het uitlezen en verhelpen van foutcodes van uw auto of camper. Wij bieden kortom een breed scala aan professionele diensten.