Ga naar de inhoud

Auto tuning | Chiptuning op maat voor veel uitvoeringen

Auto tuning gebeurt voor moderne auto’s meestal door chiptuning. Chiptuning Heerenveen is hierin gespecialiseerd en heeft hiervoor een volledig toegeruste werkplaats met de nieuwste originele apparatuur. Veel moderne auto’s zijn uitgerust met een computer (ECU). Deze computer regelt zaken als; het inspuiten van de brandstof, de turbodruk en het ontstekingstijdstip. De fabrieksinstellingen van de software van deze motoren zijn vaak (ver) binnen de belastbaarheid geschreven. Hierdoor presteert de motor mogelijk niet optimaal. In veel gevallen kunnen wij nog prestatiewinst behalen door deze beter af te stellen.

Wij tunen uw auto voor meer rijplezier en comfort. Al vele tevreden klanten gingen u voor. 

Uw wensen en de staat van de motor staan centraal

Bij de auto tuning houden wij rekening met de staat van motor en de specifieke wensen van de klant. Op deze manier zorgen wij voor maatwerk en voor tevreden klanten. Op basis van uw wensen bijvoorbeeld meer trekkracht, vermogen of een lager brandstofverbruik. Kiezen wij vervolgens de beste aanpak. Wij blijven bij het chiptunen van uw auto binnen de toleranties van de motor, zodat schade aan de motor wordt voorkomen.

Welke type auto’s komen in aanmerking voor onze auto tuning?

Wij bieden onze diensten aan voor een breed scala van merken en uitvoeringen. Of u nu een BMW, Audi, Volvo, Renault of Opel heeft, onze ruime ervaring zorgt er voor dat wij vele autotypes succesvol tunen.