Ga naar de inhoud

Autogarage Friesland | Chiptuning Heerenveen

Zoek je een Autogarage in Friesland? Chiptuning Heerenveen is een in chiptuning gespecialiseerde garage die zich naast reguliere reparaties en onderhoud ook richt op elektronische reparaties aan diverse automerken. Sinds enkele jaren zijn wij een vertrouwde autogarage in Heerenveen, met een verrassend breed dienstenaanbod. Ben je benieuwd naar onze dienstverlening? Neem contact op, vraag naar de mogelijkheden en maak een afspraak!

Chiptuning, DSG tuning, auto diagnose en meer

We bieden verschillende diensten aan, waaronder regulier onderhoud en reparatie, chiptuning, DSG tuning, auto diagnose, EGR uitschakelen, roetfilter diesel uitschakelen, Adblue uitschakelen, COD/ACT uitschakelen, Additief uitschakelen, NOx-sensor uitschakelen, start stop systeem uitschakelen. Heb je op het moment een foutcode en wil je snel geholpen worden? Kijk dan op onze pagina over auto diagnose op de website en zoek meteen op waarop de foutcode betrekking heeft. Kun je het niet meteen vinden? Neem contact op, we helpen je graag!

Autogarage Friesland | de nieuwste technieken

Onze ervaren en vakkundige monteurs werken met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën. Klanten zijn zo verzekerd van een uitstekende verbetering of reparatie en een veilige auto. Bij Chiptuning Noord staat klanttevredenheid en kwaliteit voorop. We zijn transparant in onze werkwijze en zorgen ervoor dat klanten altijd weten waar ze aan toe zijn en bovendien niet te veel betalen.