Ga naar de inhoud

Chiptuning BMW | Kies onze service!

Chiptuning van je BMW laat je vertrouwd doen door Chiptuning Heerenveen. Johan de Leeuw en zijn ervaren collega monteur helpen vanuit hun werkplaats in Heerenveen BMW bezitters met chiptuning. Dit doen wij ook voor hybride uitvoeringen!

Lees over onze aanpak en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, als je langskomt staat de koffie klaar!

chiptuning BMW Flevoland Friesland Groningen Drenthe

Onze aanpak en scherpe prijs

Met onze chiptuning verbeteren wij de instellingen van je motor. De fabrieksinstellingen van je BMW kunnen vaak nog flink worden verbeterd omdat deze door verschillende regelgevingen ver binnen de belastbaarheid zijn afgesteld. Deze verbeteringen doen wij door de software aan te passen. Een diagnose bepaalt hierbij nauwkeurig de staat van je motor. Eventuele gebreken en slijtage van de motor zien wij meteen, hierop passen wij onze aanpak aan.

Een standaard chiptuning doen wij voor een scherpe prijs. In de praktijk hangen de kosten onder andere af van de wensen die je hebt en de uitvoering die je laat chiptunen.

BMW chiptuning voor o.a. BMW 320d, BMW M6, BMW X en BMW 116i

Wij chiptunen vele uitvoeringen. Op onze homepage zie je een actueel overzicht. Staat je uitvoering BMW er niet tussen? Vraag gerust naar de mogelijkheden, wellicht kunnen we toch iets voor je betekenen. Naast chiptuning bieden wij ook andere diensten aan, neem een kijkje op onze dienstenpagina.