Ga naar de inhoud

Chiptuning diesel

Bent u op zoek naar chiptuning voor een diesel auto? Bij Chiptuning Heerenveen bieden wij professionele service en zijn wij vele verschillende dieselauto’s en campers van dienst. Lees wat onze klanten zeggen over hun ervaringen met onze service, wij hebben al vele klanten blij mogen maken.

Als u direct een chiptuning offerte op maat wilt voor uw dieselauto, dan horen wij graag van u. Neem voor vragen ook gerust contact met ons op.

Chiptuning diesel: van BMW en Audi tot Renault

Bij Chiptuning Heerenveen bieden wij maatwerk en letten wij bij de chiptuning van uw dieselauto op uw wensen en de staat van de motor. Het is belangrijk dat uw auto correct onderhouden is, omdat slijtage aan onderdelen zoals de luchtmassameter, turbo, verstuivers en het roetfilter (DPF) storingen kunnen veroorzaken en de chiptuning kunnen bemoeilijken. Wij kunnen vele verschillende merken en modellen chiptunen. Op de homepage ziet u direct de merken en modellen. Mocht uw uitvoering er niet tussen staan, vraag ons dan naar de mogelijkheden. Wij bieden een oplossing op maat.

Diesel tuning – mooie resultaten

Met onze diesel tuning brengen wij in veel gevallen verbeteringen aan het koppel en vermogen van uw auto, waardoor deze sneller accelereert en een hogere topsnelheid kan bereiken. Het gaspedaal reageert beter op bewegingen en uw motor is levendiger. Soms kan er ook bespaard worden op brandstofkosten door tuning van uw dieselauto.

De prestatiewinst die mogelijk is door (chip)tuning van de dieselmotor:

  • Een vermogenswinst tot meer dan 25%.
  • Extra trekkracht tot meer dan 30%.
  • Tot 6% besparing op brandstofkosten.
  • Een vlottere auto en een soepelere motor.