Ga naar de inhoud

Chiptuning Groningen

Zoek je goede chiptuning voor je auto of camper in de buurt van Groningen? Wij bieden uitkomst met chiptuning op maat. Onze standplaats is Heerenveen, hiervandaan bieden wij chiptuning aan veel klanten uit de stad Groningen, maar ook uit Leek en Haren en de omliggende provincie. Voor een scherpe prijs kun je je auto bij ons laten chiptunen. Wil je de kosten helder in beeld? Vraag dan een offerte. Je krijgt deze snel toegestuurd. Desgewenst maak je direct een afspraak en kom je langs met je auto of camper. De koffie staat klaar! Bij vragen kun je gerust contact opnemen, wij helpen je graag!

Advies en tuning op maat

Je krijgt op maat gesneden advies en tuning. Wij gebruiken in onze werkplaats nieuwe originele apparatuur en software om auto’s naar betere prestaties te brengen. We optimaliseren hierbij de Electronic Control Unit (ECU) voor betere prestaties. De software van de ECU’s is over het algemeen geleverd met fabrieksinstellingen die, vanwege wisselende Europese regelgeving, vaak ver onder hun belastbaarheid worden ingesteld. We gebruiken deze optimalisatieruimte voor het krijgen van meer vermogen en koppel en soms het verminderen van het brandstofverbruik.

Chiptuning voor klanten uit Groningen

De wensen van onze klanten uit Groningen zijn het startpunt van het bepalen van de aanpak. Daarbij kijken wij naar de staat van de motor voor eventuele gebreken en/of slijtage. Hier houden wij rekening mee. Vraag gerust naar informatie om meer over onze service te weten te komen.

Prestatiewinst

Chiptuning kan vaak een behoorlijke prestatiewinst opleveren. Je auto kan hierdoor sneller gaan accelereren en een hogere topsnelheid halen en daarbij ervaar je meer rijplezier en comfort. Ook kan chiptuning zorgen voor een afname van het brandstofverbruik.

Hieronder zie je een overzicht van de prestatiewinst die mogelijk is:

  • Meer dan 25% vermogenswinst.
  • Meer dan 30% extra trekkracht.
  • Een vlottere auto met een soepelere motor.
  • Ongeveer 6% besparing op je brandstofkosten.