Ga naar de inhoud

Chiptuning Joure | Service op maat!

Zoekt u een goede chiptuning service in de buurt van Joure? Dan bieden wij uitkomst. Met onze garage in Heerenveen bieden wij aan veel klanten uit Joure en omstreken chiptuning. Wij staan voor u klaar met op maat gesneden advies en tuning.

Wij gebruiken in onze werkplaats alleen de nieuwste originele apparatuur om auto’s naar betere prestaties te tunen.

Direct een chiptuning offerte?

U kunt bij ons voor een scherpe prijs uw auto of camper chiptunen. Wilt u volledig inzicht in de kosten? Vraag dan een offerte aan. Wij maken dit graag voor u in orde.

Wij kijken eerst naar de wensen van onze Jouster klanten. Ook kijken wij met een diagnose naar de staat van de motor. Tijdens deze sessie komen eventuele gebreken en/of slijtage snel aan het licht. Hier houden wij daarna rekening mee bij het bepalen van de aanpak. 

Behoorlijke prestatiewinst

Met chiptuning kan vaak een behoorlijke prestatiewinst worden gehaald, doordat de fabrieksinstellingen in veel gevallen niet optimaal zijn. Wij verbeteren dit door aanpassingen aan de software. Dit zorgt ervoor dat uw auto sneller optrekt en een hogere topsnelheid haalt. Hierdoor heeft u meer rijplezier en comfort. Ook kan door tuning het brandstofverbruik dalen.

Hieronder volgt een overzicht van de prestatiewinst die u met chiptuning kunt behalen:

  • Tot meer dan 25% aan vermogenswinst.
  • Tot meer dan 30% extra trekkracht.
  • Een vlottere auto met een soepelere motor.
  • Tot 6% besparing op uw brandstofkosten.