Ga naar de inhoud

Chiptuning Wolvega

Wilt u professionele chiptuning bij Wolvega in de buurt voor uw auto of camper? Denk dan aan onze chiptuning service in Heerenveen! Onze jarenlange ervaring en het gebruiken van de nieuwste originele apparatuur en software zorgt dat wij auto’s en campers naar betere prestaties chiptunen.

Aanpassen Electronic Control Unit

Wij passen hierbij de Electronic Control Unit (ECU) aan om de auto betere prestaties te laten halen. De software van de ECU’s heeft vaak fabrieksinstellingen die, mede vanwege wisselende Europese regelgeving, ver binnen de belastbaarheid zijn geschreven. Wij gebruiken deze optimalisatieruimte om meer vermogen en koppel, en in sommige gevallen minder benzineverbruik te realiseren.

Direct inzicht in toename vermogen en koppel

Gebruik de rekentool op onze homepage om direct te zien hoeveel vermogenswinst en toename aan koppel voor uw auto of camper kan worden bereikt. Heeft u vragen? Stel ze gerust, of maak direct een afspraak!

EGR, AdBlue, DSG, NOx-sensor en auto diagnose voor onze klanten uit Wolvega

Naast chiptuning bieden wij klanten uit Wolvega ook vele andere diensten. Heeft u storingen of foutcodes? Neem contact op. Kijk op onze dienstenpagina voor een actueel overzicht. We helpen klanten uit Wolvega en omstreken graag vlot en voor een gunstige prijs weer onbekommerd de weg op!