Ga naar de inhoud

Diesel chiptuning | Chiptuning Heerenveen voor de juiste aanpak

Zoekt u de beste diesel chiptuning voor uw auto? Bij Chiptuning Heerenveen bent u aan het juiste adres. Wij bieden vanuit onze werkplaats in Heerenveen onze diensten aan vele uitvoeringen dieselauto’s. Al veel tevreden klanten gingen u voor.

Onze aanpak

Wij bieden maatwerk en houden bij de chiptuning van uw dieselauto rekening met uw wensen en de staat van de motor. Het is van belang dat uw auto correct is onderhouden en geen slijtage heeft aan de luchtmassameter, turbo, verstuivers of andere onderdelen. Ook kan een vervuild roetfilter (DPF) door storingen prestatieverlies veroorzaken.

Daarom doen wij eerst een diagnose om een beeld te krijgen van de staat van uw dieselmotor. Dit laat ons direct zien hoeveel trekkracht en vermogen uw auto heeft. Eventuele gebreken en slijtage aan uw motor stellen wij hiermee eenvoudig vast.

Direct een offerte

Wilt u direct een chiptuning offerte op maat voor uw dieselauto? Dat kan! Kijk hiervoor op onze contactpagina

De prestatieverbeteringen

Onze diesel chiptuning brengt in veel gevallen verbeteringen aan in de koppel en het vermogen van uw auto. Dit maakt dat u sneller optrekt en een hogere topsnelheid kunt bereiken. Ook reageert uw gaspedaal beter op bewegingen en is uw motor levendiger. Soms gaat ook het brandstofverbruik omlaag door de tuning van uw dieselauto.

Hieronder geven wij aan welke prestatiewinst mogelijk is door chiptuning van de dieselmotor:

  • Een vermogenswinst tot meer dan 25%.
  • Extra trekkracht tot meer dan 30%.
  • Tot 6% besparing op uw brandstofkosten.
  • Een vlottere auto en een soepelere motor.