Ga naar de inhoud

Onbekommerd de bergen in – chiptuning trekauto caravan

Steeds vaker komen klanten langs voor chiptuning van hun trekauto voor een caravan. Zeker wanneer deze auto’s een turbo bezitten, is er veel prestatiewinst mogelijk. Bekijk de berekentool op onze homepage om direct inzicht te krijgen in de verbeteringen in vermogen (PK) en koppel (Nm).

Hoewel er vaak wordt gekeken naar de hoeveelheid PK’s die kunnen worden gewonnen, is het in de praktijk nog belangrijker om een goed beeld van het koppel te krijgen. Het koppel is belangrijk in veelvoorkomende verkeerssituaties. Denk hierbij aan het rijden op een steile helling of wanneer je ineens snel op wilt trekken op een lange weg. Vraag ons gerust naar de exacte mogelijkheden in jouw situatie, we adviseren je graag!

Originele staat van belang

Wij adviseren onze chiptuning klanten voor de aanschaf van een caravantrekker altijd goed te kijken naar de mogelijkheden die de auto in originele staat heeft, en wat er door chiptuning nog kan worden verbeterd. Zo weet je zeker dat jouw trekauto de caravan kan trekken, wanneer je jouw vakantie onderneemt en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onderhoud en staat van de motor

Het is belangrijk dat jouw trekauto van een caravan in een goede motorische staat verkeerd. Is dit niet het geval? Dan kunnen wij hem niet veilig chiptunen. Het spreekt voor zich dat je de caravantrekker ook goed onderhoud en deze de noodzakelijke onderhoudsbeurten geeft, zodat deze in uitstekend staat is.

Let voor je op reis gaat ook op de juiste bandenspanning van zowel de trekauto als de caravanbanden en meet de vloeistofpeilen. Zo kun je onbekommerd op reis naar je vakantiebestemming.   

Kosten chiptuning trekauto caravan – vraag een offerte

Wij bieden helder inzicht in de kosten voor de chiptuning van je auto. Vraag ons vooraf een offerte en kom voor je vakantie langs om met meer rijplezier en comfort je reis te kunnen ondernemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *