Ga naar de inhoud

Actueel dienstenaanbod

auto diagnose specialist Friesland, auto diagnose Friesland

Chiptuning Heerenveen is als bedrijf gespecialiseerd is in het aanbieden van diensten op het gebied van auto-tuning. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder chiptuning, DSG tuning, auto diagnose, COD / ACT uitschakelen, roetfilter uitschakelen, EGR uitschakelen, AdBlue uitschakelen, NOx-sensor uitschakelen, en start-stop systeem uitschakelen.

Chiptuning

Chiptuning is een populaire dienst bij Chiptuning Heerenveen, waarbij het vermogen en de prestaties van een auto worden verbeterd door het aanpassen van de software die de motor aanstuurt. Dit gebeurt door het veranderen van de parameters die de werking van de motor bepalen, zoals de brandstoftoevoer, de timing van de ontsteking en de luchtdoorvoer. Door deze parameters te optimaliseren, kan de auto meer vermogen en koppel produceren, wat leidt tot een snellere acceleratie en betere prestaties.

DSG Tuning

DSG tuning is een andere dienst die Chiptuning Heerenveen aanbiedt. Dit is een specifieke vorm van chiptuning die zich richt op de automatische versnellingsbak van een auto. Door de software van de DSG-versnellingsbak aan te passen, kan de schakeltijd worden verkort en kan de auto sneller en soepeler schakelen.

Auto diagnose

Naast chiptuning biedt Chiptuning Heerenveen ook diensten aan op het gebied van auto diagnose. Hierbij wordt de auto uitgelezen om eventuele problemen op te sporen en op te lossen. Dit kan helpen bij het verbeteren van de prestaties van de auto en het voorkomen van toekomstige problemen.

COD / ACT uitschakelen

Een andere dienst die Chiptuning Heerenveen aanbiedt, is het uitschakelen van COD / ACT. Dit zijn systemen die zijn ontworpen om de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen, maar die ook de prestaties van de auto kunnen beperken. Door deze systemen uit te schakelen, kan de auto betere prestaties leveren zonder afbreuk te doen aan de emissiewaarden.

Uitschakelen EGR-klep, Roetfilter, AdBlue-systemen, NOx-sensoren en Start-stop systeem

Chiptuning Heerenveen biedt ook diensten aan voor het uitschakelen van roetfilters, EGR-kleppen, AdBlue-systemen en NOx-sensoren. Deze systemen zijn ontworpen om de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen, maar kunnen ook de prestaties van de auto beperken. Door deze systemen uit te schakelen, kan de auto betere prestaties leveren zonder afbreuk te doen aan de emissiewaarden. Tot slot biedt Chiptuning Heerenveen diensten aan voor het uitschakelen van het start-stop systeem. Dit is een systeem dat is ontworpen om brandstof te besparen door de motor uit te schakelen wanneer de auto stilstaat. Sommige automobilisten vinden dit echter irritant en willen het uitschakelen. Chiptuning Heerenveen kan dit voor je regelen!

Bekijk ons volledige dienstenaanbod onder het menu diensten en neem contact op voor het maken van een afspraak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *